Работа в Русе

Апартаменти под наем

 

Отнетите шофьорски книжки в Румъния

Предлагам   Разни   Предлага услуги

14.06.2018Отнетите шофьорски книжки в Румъния – проблем за все повече българи - ние знаем какво е решението на този проблем.
В 15-дневен срок от датата на отнемането, книжката може да бъде взета от Вас.

Според румънското законодателство шофьорската книжка може да бъде отнета за всяко едно нарушение - това се потвърждава реално и в практиката. С отнемането на книжката се налага наказание “забрана за шофиране на територията на Румъния” за срок от 30 до 90 дни, което влиза в сила 15 календарни дни от датата на отнемането.
Шофирането с наложена забрана се счита не за административно нарушение, а за престъпление и в този случай наказанието се определя с присъда от съда.

Процедурата по връщането на книжката е дълга и неясна-за повечето български граждани, озовали се в тази ситуация. В повечето случаи те чакат книжките си повече от шест месеца, колкото трае процедурата до връщането на книжката в съответното окръжно управление  на КАТ в България, от което е издадена.

За контакти:
Денислав Маринов
тел. 0899 819 102e-mail: d_marinow71@abv.bg

Цена: 100.00 лв

Информация за контакти:

Лице за контакти
Денислав Маринов
Имейл
offis123@abv.bg
Телефон
0899819102
Русенски обяви -  - Снимка 1Русенски обяви -  - Снимка 2


Други обяви за Русе от тази категория

транспортни услуги бус макси база тел.0898281071

Предлагам   Разни   Предлага услуги

транспортни услуги  бус макси база тел.0898281071


Цена: 1.00 лв

Счетоводна къща „АКАУНТ ПЛЮС-МИНУС “ ЕООД

Предлагам   Разни   Предлага услуги

„АКАУНТ ПЛЮС-МИНУС “ ЕООД е специализирана счетоводна къща за  пълно счетоводно обслужване на български физически и юридически лица.   Предлагаме Ви професионален подход, базиращ се на компетентност, професионализъм, задълбочено познаване на Националните счетоводни стандарти и бизнес средата в България. Лице за контакти: Юли ...


Цена: 100.00 лв

Пълно счетоводно обслужване на български ФЛ и ЮЛ

Предлагам   Разни   Предлага услуги

„АКАУНТ ПЛЮС-МИНУС “ ЕООД е специализирана счетоводна къща за  пълно счетоводно обслужване на български физически и юридически лица. Предлагаме на нашите клиенти: Абонаментно счетоводно, данъчно и трз обслужване годишно счетоводно и данъчно приключване обявяване на отчети (гфо) в търговски регистър еднократни услуги Ре ...


Цена: 100.00 лв

КОРЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА

Предлагам   Разни   Предлага услуги

СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - "ПОЛИКОНТАКТ"- ВАРНА ПРЕДЛАГА ПЪЛЕН ПАКЕТ ОТ УСЛУГИ, КОИТО СА ИНДИВИДУАЛНО СЪОБРАЗЕНИ С ДЕЙНОСТТА НА ВАШАТА ФИРМА И ОТРАСЪЛА, В КОЙТО СЕ РАЗВИВАТЕ. За контакти: 0888833363 ,052 601 601. e-mail: contact7@polycontact.com

Nike Outlet Online 2013 Nike Free Schuhe

Купува   Разни   Предлага услуги

[b][url=http://www.nikeu.net/de/2013-nike-free-schuhe-c-1.html]Christian Louboutin Sling[/url][/b] [b][url=http://www.nikeu.net/de/2013-nike-free-schuhe-c-1.html]Christliche louboutin zwei tone slingbacks[/url][/b] [b][url=http://www.nikeu.net/de/2013-nike-free-schuhe-c-1.html]Christliche louboutin marine slingbacks[/url][/b] Christian Loubou ...


Цена: 180.00 лв


« Назад
 

Публикувайте безплатно обява

Публикуването на обява е лесно и безплатно.

Регистрирай се в каталог с услуги

Ако предлагате услуги за Русе се регистрирайте в каталога с услуги.

Ние споделяме какво се случва в Русе в социалните медии

Бъдете в течение с новини, събития и възможности, както и споделяне на истории и препоръки с другите в Университета на нашите официални медии социални профили.

КАРТА НА САЙТА
Намери всичко за Русе
За OnlineRuse.com

OnlineRuse.com съществува в помощ на русенци да публикуват своите обяви, да намират полезни услуги и продукти лесно и бързо.

Разработен от Inet partner Ltd.
Copyright 2015 OnlineRuse.com