Работа в Русе

Апартаменти под наем

 

СЕМИНАР в РУСЕ:Промени в осигурителното законодателство - 2018. ЗДДФЛ - промени 2018

Организира   Курсове и обучение   Други

03.01.2018 СЕМИНАР в РУСЕ 

Промени в осигурителното законодателство - 2018. ЗДДФЛ - промени 2018
19. 01. 2018г. 

Начало: 9:30ч.
Лектор: Зорница Димитрова – адвокат, експерт по данъчно и осигурително право
Място на провеждане: 
Хотел ВЕГА ул.Александровска 48 зала ВЕГА

Закона за бюджета на ДОО за 2018 г.
Нови параметри на осигурителния доход. Осигурителен доход на самоосигуряващи се лица. Таблица за определяне на минималния осигурителен доход. Максимален осигурителен доход. Размер на осигурителните вноски. Размер на минималните краткосрочни обезщетения и на минималната пенсия.
Промени в КСО
Внасяне на вноски върху средствата за сметка на социалните разходи. Осигурителни вноски при командироване на служители в държави от ЕС. Срокове за внасяне на осигурителни вноски. Изплащане на обезщетения за временна неработоспособност. Изплащане на обезщетения за безработица. Нов ред за изчисляване на пенсиите. Промени в процедурите за отпускане и изплащане на обезщетения и пенсии.
Промени в наредбите по осигуряването
Подаване на декларации обр. № 1 и № 6 през 2018 г., Изплащане на обезщетения за временна неработоспособност. Промени при деклариране на сумираното изчисляване на работното време. Внасяне на осигурителни вноски и данък върху разходите за командироване на работници в държави-членки на ЕС.
Промени в ЗДДФЛ през 2018
Подаване на данъчни декларации през 2018 г. Нови моменти в попълването на годишната данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ. Подаване на справката по чл. 73 от ЗДДФЛ. Определяне на годишната данъчна основа за доходи от трудови правоотношения. Ползване на данъчни облекчения.
www.magisterdixit.net


Информация за контакти:

Лице за контакти
Денислава Рускова
Имейл
magisterd@abv.bg
Телефон
888807911
Русенски обяви -  - Снимка 1


Други обяви за Русе от тази категория

Семинари ЗДДС, ЗКПО, годишно приключване, осигуряване и др. в Русе

Организира   Курсове и обучение   Други

МАГИСТЕР ДИКСИТ ЕООД и ДОМЕСТИКС ЕООД Ви представят датите на предстоящите си семинари в Русе, свързани с данъчните промени и годишното приключване на 2018г.:8.01.2019г. Годишно приключване на 2018 г. по ЗКПО. Промени в ЗКПО - 2019 с лектор Димитър Войнов22.01.2019г. Промени в КСО, КТ, Сумарно изчисляване на работното време, командироване на р ...

Лабораторна бъркалка с гъвкав вал

Продава   Курсове и обучение   Други

Фирма "НАРВЕКС" ЕООД предлага:Нова, лабораторна механична бъркалка с гъвкав вал. Дължина на вала: 1200 mmДължина на вала за фиксиране към статива: L-140 mm с ?13 mm. Бъркалата е с патронник ?10 mm.Разполагаме с 1бр. в наличност.


Цена: 100.00 лв

Хидравличен филтър за високо налягане 20-25кв

Продава   Курсове и обучение   Други

Фирма "Техно Маш Комплект" ЕООД предлага нови, руски хидравлични филтри за високо налягане с индикатор за замърсеност, тип: 20-25КВ УХЛ-4. Филтърът е със следните параметри:Q ном: 63 l/minP ном: 20mPA (200bar)Година на производство: 1986Страна на произход: СССРОбща дължина: 325 mmДиаметър на работното тяло: ?82 mmРазмери на квадрата за отвъртане: 3 ...


Цена: 100.00 лв

Курс за квалификационна група по Електробезопасност до и над 1000 V

Предлагам   Курсове и обучение   Други

В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД на основание Лицензия №2015121209 провеждаме курс за придобиване, потвърждаване на квалификационна група по Електробезопасност с напрежение  до / над 1000 V.На участвалите в курса издаваме Удостоверение за квалификационна група по електробезопасност за срок от 2 /две/ години. 


Цена: 37.00 лв


« Назад
 

Публикувайте безплатно обява

Публикуването на обява е лесно и безплатно.

Регистрирай се в каталог с услуги

Ако предлагате услуги за Русе се регистрирайте в каталога с услуги.

Ние споделяме какво се случва в Русе в социалните медии

Бъдете в течение с новини, събития и възможности, както и споделяне на истории и препоръки с другите в Университета на нашите официални медии социални профили.

КАРТА НА САЙТА
Намери всичко за Русе
За OnlineRuse.com

OnlineRuse.com съществува в помощ на русенци да публикуват своите обяви, да намират полезни услуги и продукти лесно и бързо.

Разработен от Inet partner Ltd.
Copyright 2015 OnlineRuse.com