Работа в Русе

Апартаменти под наем

 

Условия за ползване на OnlineRuse.com


  1. Не пускайте обяви с нецензурно съдържание или обиден и клеветнически характер.

  2. Не пускайте една и съща обява по няколко пъти. Всяка клонирана обява ще бъде изтривана без предупреждение. При системно нарушаване на това правило ще ви бъде деактивиран акаунта. Можете да пуснете обява със същото или сходно съдържание, един месец след публикуване на старата.

  3. Пускайте обявите в съответстващо на съдържанието им категории. Ако такива липсват предложете ги за добавяне.

  4. Не публикувайте обяви свързани със сексуални услуги: набиране на компаньонки, еротични модели и т.н.

  5. Ако публикувате обява за работа в чужбина, задължително опишете фирмата работодател/посредник и оставете телефон за контакти и име на лице за връзка.

  6. С регистрацията си потребителят се съгласява в потребителските му профили в сайта, Facebook или където и да било другаде във виртуалното пространство или на обявения от него E-mail адрес, да му бъдат изпращани лични, рекламни или други търговски съобщения.

  7. OnlineRuse.com не носи отговорност за съдържанието на публикуваните обяви. Тя се поема от подателя.*- Всяка обявя, която не отговаря на условията за ползване на сайта, ще бъде изтривана без предупреждение, без значение дали е ТОП или не.
 

Публикувайте безплатно обява

Публикуването на обява е лесно и безплатно.

Регистрирай се в каталог с услуги

Ако предлагате услуги за Русе се регистрирайте в каталога с услуги.

Ние споделяме какво се случва в Русе в социалните медии

Бъдете в течение с новини, събития и възможности, както и споделяне на истории и препоръки с другите в Университета на нашите официални медии социални профили.

КАРТА НА САЙТА
Намери всичко за Русе
За OnlineRuse.com

OnlineRuse.com съществува в помощ на русенци да публикуват своите обяви, да намират полезни услуги и продукти лесно и бързо.

Разработен от Inet partner Ltd.
Copyright 2015 OnlineRuse.com